ISAKSEN – ledelse & rådgivning

er etableret af Palle Isaksen den 1. oktober 2020 med konsulentydelser og rådgivning til virksomheder, private samt foreninger og klubbers bestyrelser. Jeg samarbejder med flere virksomheder og anvender anerkendte værktøjer og teorier.

Jeg tilbyder en helhedsorienteret rådgivning om forretningsudvikling, strategi, 360 gr. analyse og vurdering, ledelsesudvikling for enkeltpersoner eller ledergrupper, bestyrelsesetablering og -udvikling, m.v. ud fra målsætningen at skabe vækst og udvikling.

Særligt fokus er exit-strategi – fokus på perioden, hvor ejerledere planlægger og forbereder at sælge deres virksomhed. Enten som et generationsskifte, salg til eksterne eller få investorer ind i ejerkredsen.

Har du spørgsmål eller behov for en fortrolig drøftelse af mulighederne for et samarbejde og om ISAKSEN Ledelsesrådgivning matcher jeres rådgivningsbehov er du velkommen til at kontakte mig.

Mail pisa@pisa.dk

Telefon 4017 4810

Jeg påtager mig kun opgaver, som jeg har kompetencerne for at gennemføre og som kan skabe udvikling for kunden. Ellers henviser jeg til kolleger eller samarbejdspartnere i muligt omfang.

Jeg har været selvstændig ejerleder og rådgiver for især SMV’ere i mere end 20 år samt har bestyrelseserfaring i mere end 10 år i virksomheder samt inden for klubber og foreninger. Mine kunder har især været inden for industri, byggesektoren og offshore i DK og udlandet.

Netværk – facilitering af netværksgrupper samt andre møder. Jeg har tidl. faciliteret flere netværksgrupper med op til 30 møder om året samt varet mødeleder og facilitator af event. Har I behov for en ekstern facilitator til jeres interne strategimøder eller oplæg til forretningsudvikling etc.?