Samarbejdspartnere.

http://www.pisa.dk – Ejer og stifter i 2020 af ISAKSEN – ledelse & udvikling. Genbrug af domænenavnet PISA som relaterer sig til mit navn Palle Isaksen og min tidl. virksomhed.

https://makemystrategy.com/ – Certificeret konsulent og coach i brugen af MakeMyStrategy som det nemme digitale værktøj til at udvikle sin egen professionelle strategi. Fås i 3 versioner – som STARTER for den mindre SMV eller iværksætter eller en ejerleder, som selv udformer sin strategi – som PRO (3 brugere) for den lidt større virksomhed, med flere ledere, bestyrelse, rådgivere involveret – og PRO+ (10 brugere) for den endnu større virksomhed, hvor mange bidrager til arbejdet og strategiprocessen. I PRO og PRO+ versionen er tilføjet flere funktioner og en Executive Summary

http://assens-sejlklub.dk – Bestyrelsesmedlem og kasserer siden 2019. Klubben anvender Klubmodulet til at administrere medlemmer, events, nyheder samt til bogføring. Over 160 medlemmer og medlem af Dansk Sejlunion. Klubben er etableret i 1908 – stadig ung og aktiv.

http://www.avian.dk – External financial advisor siden 2016 . Årsregnskab, budgetter, rapportering, ad hoc analyser, likviditet. IT-selskab med kontor i Kbh. og Stockholm. Forensic analysis baseret på NUIX samt analyse af store datamængder. Store børsnoterede virksomheder og off. styrelser som kunder.

https://www.thoroehuse.dk/ – Bestyrelsesmedlem og kasserer siden 2010. Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser i bevaring af naturværdierne i og omkring Thorøhuse, samt være kontaktorgan overfor offentlige myndigheder i fælles anliggender. Ca. 160 medlemmer. Udgiver ThorøhusePosten.

https://www.bleedforthispicture.com/ – External financial advisor siden 2018. Administration, bogføring, budget, regnskab. Bleed for this Picture er et filmselskab, som i 2019 har færdiggjort spillefilmen Victim of Love med premiere på CPH Pix november 2019.. Egenproduktion af manuskript, instruktion, klip m.v. Filmen er udvalgt til flere internationale festivaller.

Associates | IDDAS – International Due Diligence AssociationAut. verifkator og uddannet rådgiver i SMV Due Diligence standarden, som understøtter ejerlederes forberedelse af et generationsskifte eller salg af virksomheden. En grundig analysemodel, som også er værdifuld for bestyrelsen eller ejeren i udvikling af virksomheden.