Samarbejdspartnere.

http://www.pisa.dk – Ejer og stifter i 2020 af ISAKSEN – ledelse & udvikling. Genbrug af domænenavnet PISA som relaterer sig til mit navn Palle Isaksen og min tidl. virksomhed.

Associates | IDDAS – International Due Diligence Association – Aut. verifkator og uddannet rådgiver i SMV Modenheds standarden, som understøtter ejerlederes forberedelse af et generationsskifte eller salg af virksomheden. En grundig analysemodel, som også er værdifuld for bestyrelsen eller ejeren i udvikling af virksomheden.

https://makemystrategy.com/ – Certificeret konsulent og coach i brugen af MakeMyStrategy som det nemme digitale værktøj til at udvikle sin egen professionelle strategi. Fås i flere versioner: for den mindre SMV eller iværksætter som selv udformer sin strategi – til en version for den lidt større virksomhed, med flere ledere, bestyrelse, rådgivere involveret.

http://www.avian.dk – External financial advisor siden 2016 . Årsregnskab, budgetter, rapportering, ad hoc analyser, likviditet. IT-selskab med kontor i Kbh. og Stockholm. Forensic analysis baseret på NUIX samt analyse af store datamængder. Store børsnoterede virksomheder og off. styrelser som kunder.

https://www.thoroehuse.dk/ – Bestyrelsesmedlem og kasserer siden 2010. Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser i bevaring af naturværdierne i og omkring Thorøhuse, samt være kontaktorgan overfor offentlige myndigheder i fælles anliggender. Ca. 160 medlemmer. Udgiver ThorøhusePosten.

https://www.bleedforthispicture.com/ – External financial advisor siden 2018. Administration, bogføring, budget, regnskab. Bleed for this Picture er et filmselskab, som i 2019 har færdiggjort spillefilmen Victim of Love med premiere på CPH Pix november 2019.. Egenproduktion af manuskript, instruktion, klip m.v. Filmen er udvalgt til mange internationale festivaller.